Strict Standards: Declaration of GoogleMapsJsExporter::addMarker() should be compatible with GoogleMapsExporter::addMarker($pLat, $pLon, $pIcon, $pTitle, $pCaption, $pMaxContent, $pIsLine) in /home/uno457/public_html/wiki/mediawiki-1.7.1/extensions/GoogleMaps/export/GoogleMapsJsExporter.php on line 283

Strict Standards: Declaration of GoogleMapsKmlExporter::addMarker() should be compatible with GoogleMapsExporter::addMarker($pLat, $pLon, $pIcon, $pTitle, $pCaption, $pMaxContent, $pIsLine) in /home/uno457/public_html/wiki/mediawiki-1.7.1/extensions/GoogleMaps/export/GoogleMapsKmlExporter.php on line 115

Strict Standards: Declaration of GoogleMapsImgExporter::addMarker() should be compatible with GoogleMapsExporter::addMarker($pLat, $pLon, $pIcon, $pTitle, $pCaption, $pMaxContent, $pIsLine) in /home/uno457/public_html/wiki/mediawiki-1.7.1/extensions/GoogleMaps/export/GoogleMapsImgExporter.php on line 34
Keskustelu VeneWikistä:Kahvihuone – VeneWiki

Keskustelu VeneWikistä:Kahvihuone

VeneWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Loppuuko meri Porvooseen vai onko täällä idässä mitään?

En tiedä. Saaa vapaasti listätä.

PORI JA VAASA?

Pohjanlahdella on muutakin. Muuttakaa luokat kattamaan koko alueen, niin voin laittaa Kaskista, Kiiliä, Kristiinankaupunkin jne...

Olisiko esim tällainen Pohjanlahti jotain?

Porvoosta itään vaan paranee

Eggskär lie Porvoon omistamia saaria, suojaisa ellei satu pahaa kaakkotuulta. Laiturit, nuotiopaikat, jne...

Byön poukama on tietty suojaisin mahdollinen, se saattaa olla joskus jopa täynnä, mutta lahdelle mahtuu ankkuriin mikäli näin köpelösti käy.

Lillfjärden on maisemallisesti viehättävä ja suojainen satamapaikka, sisään Fallholmenin ja Hamnholmenin välisestä kapeasta salmesta. Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen järjestämät nuotiopaikat, roskikset ja vessat. Muutoin puhdas luonnonsatama.

Loviisassa on hyvät vierassatamapalvelut, sinne siis pyykille!

Svarholmen Loviisan edustalla on käymisen arvoinen paikka. Siellä on kesällä kapakkakin, mutta lännenpuoleinen yhteysaluslaituri on rauhallinen, siinä on toistakytä vieraspaikkaa. Linnanraunio on nähtävyys aikuisellekin.

Pyhtään Kaunissaaressa on suojaisa satama, kauppa, kahvila, kapakka ja jos ei kovin kuiva kesä niin saunakin löytyy. Laiturimaksuun 5 euroa kuuluu sähkö.

Jos haluaa nähdä lisää juopottelevia kotkalaisia, niin kannattaa hakeutua Lehmän itärannalla olevaan hiekkakuoppaan!

Ulko-Tammiokin oli ihan hieno.

Itse pidän Haapasaarta yhtenä kauneimmista satamista joissa olemme käyneet

Ukkosaareen pääsee nykyisin ilman rajavyöhykelupaa, joten voi käydä pongaamassa Suomenlahden itäisimmän Suomen puolella olevan vierassataman.

Viime kesänä käytiin Äggskärissä, joka oli varsin mukava paikka. Maisemat kauniit, hyvä laituri/ poijut. Naisväki piti erityisesti siitä että veskit oli siistit. Myös virkitysalueyhdistyksen Norra-Sandö on käymisen arvoinen saari. Paikalla oli myös filmiryhmä komealla kalustolla.

Henkilökohtaiset työkalut